Kontakt
KONTAKT
Kundeservice
Kundeservice
Søg
Søg

Om Arnason.dk - Sportsfoto


Arnason.dk – Sportsfoto er et lille enkeltmandsfirma, hvis hovedområder er sportsfotografering. Fotografen bag de mange billeder er Magnus Arnason.

Udover en stor interesse for at fotografere er det kærlighed til sporten, som ligger bag.

Magnus Arnason har fotograferet sport i mere end 10 år og leveret billeder til fodboldklubben Brøndby IF som klubbens faste fotograf og til fanklubben Brøndby Support Frederikssund.
På håndboldsiden var det som officiel fotograf for AG København.

Udover billeder fra selve kampene vægtes det højt at få den store fankultur med, som omgiver de store kampe - en fankultur som fotografen har stor indsigt i.

Det at fange de mange følelser, der findes i sport og det at fange og fastfryse dem i det helt rigtige øjeblik er en stor del af et sportsfotos styrke. Uanset om det er A-landsholdet, Superligaen, håndboldligaen, Champions League eller blot den lille lokale klubs U-11 hold, der spiller. Uanset om det er fodbold, håndbold, hestesport, motorsport eller noget helt femte, så findes der mange af de samme følelser, som kan fanges i et billedet.

Rigtig mange har vist stor interesse for billederne og den glæde, det giver, når drengene og pigerne, der dyrker deres sport, opdager, at de kan få en rigtig plakat fra deres egen kamp op på væggen fuldstændig som plakaterne med de helt store stjerner.

Alle billeder fotograferes med professionelt Canon fotoudstyr.

Fotograf:
  • Magnus Arnason
  • Født: 1975

Email:
Telefon:
  • +45 2371 2570